Tarptautiniame žurnale straipsnis apie naujausius „Rūtos“ produktus

Daugiau nei šimtmetį veikiantis saldainių fabrikas „Rūta“ – puikiai atpažįstamas savo gerbėjų ir šokoladų žinovų prekinis ženklas.
Naujausiame tarptautinio žurnalo „SG Magazine“ numeryje pateikiama ISM 2020 dalyvių ir jų inovacijų apžvalga. Žurnale pasakojama ir „Rūtos“ istorija bei pristatomi naujausi mūsų gaminiai. 

Straipsnyje didžiausiais dėmesys skiriamas praėjusiais metais sukurtai 8 unikalių šokoladų su įvairiausiais ingredientų deriniais linijai „Šokoladas – gerai nuotaikai! Straipsnio autorė pabrėžia šokoladų ir kitų „Rūtos“ gaminamų saldumynų su netikėčiausiai derančiais priedais įvairovę ir išskirtinumą. Straipsnyje išskiriami šie šokoladų deriniai: pieninis su kokosu ir citrina, juodasis su kanapių sėklomis ir goji uogomis, juodasis 87% šokoladas su linų, moliūgų ir saulėgrąžų sėklomis bei juodasis 75% šokoladas su braškėmis ir kanapių sėklomis. 

Pasakojime išskirta ir mūsų „Šokoladinė pica“. Tai vienas originaliausių saldainių fabriko „Rūta“ gaminių. Europos, Pietų Amerikos ir Tolimųjų Rytų gurmanų itin vertinamas šokoladas su netradiciniais priedais pateikiamas šešių picos gabalėlių formoje, sukuria šių laikų meno kūrinį. Skirtingų skonių baltojo, pieninio ir juodojo šokolado gabalėliai praturtinti žolelėmis ir prieskoniais bei liofilizacijos būdu džiovintomis uogomis, vien savo spalvine gama patraukia akį. 2017 m. konkurse „Superior Taste Award“ „Rūtos“ šokoladinė pica apdovanota dviem aukso žvaigždėmis

Didžiuojamės, kad „Rūta“ pastebima ir vertinama tarptautiniu mastu. Išmanymas, darbštumas ir meilė saldainiams – trys kertinės vertybės, kurios lydi „Rūtą“ nuo pat įkūrimo ir leidžia mums išlikti konkurencingais tarptautinėje arenoje!

Nuoroda į žurnalą: SG 4/2020
 

Leave a comment
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.