Kakavos masė, skaidulinės medžiagos (dekstrinas, inulinas, oligofruktozė), saldiklis maltitolis, kakavos sviestas, liesi kakavos milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, saldiklis steviolio glikozidai, natūrali vanilės kvapioji medžiaga.
Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 70%.
100 g maistingumas: energinė vertė – 1975 kJ/472 kcal; riebalai – 35,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 21,5 g; angliavandeniai – 27,1 g, iš kurių cukrų – 2,3 g, poliolių – 19,9 g; skaidulinės medžiagos – 26,1 g; baltymai – 5,1 g; druska – 0,01 g.
Gali būti pieno pėdsakų. Nepridėta cukrų. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Daug skaidulinių medžiagų. Vartojant dideliais kiekiais gali sukelti viduriavimą.