Šokoladiniai vafliai su riešutais

INGREDIENTAI:

7 vnt. vaflių lakštų,
230 g žemės riešutų sviesto,
150 g juodojo šokolado,
100 g pieninio šokolado,
250 ml grietinėlės (36%),
100 g lazdynų riešutų.

KAIP GAMINTI:

Į dubenėlį sudėkite kvadratėliais sulaužytą juodąjį ir pieninį šokoladą. Ištirpinkite ant garų vonelės arba mikrobangų krosnelėje. Sudėkite riešutų sviestą ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite grietinėlę ir suplakite elektriniu plaktuvu, kol gausite tirštą kremą.
Suberkite į kremą kepintus, smulkintus lazdynų riešutus ir išmaišykite. 
Pertepkite vaflius paruoštu kremu. Suvyniokite į maistinę plėvelę, paslėkite ir palaikykite šaldytuve per naktį.
Vaflius supjaustykite gabalėliais. Kiekvieno gabalėlio viršų apliekite tirpintu juoduoju šokoladu ir apibarstykite kepintais bei smulkintais lazdynų riešutais. Palaukite, kol sustings, ir patiekite. Skanaus!

(Šaltinis: www.Ji24.lt)