Tinginys su kokosais ir burbonine vanile

INGREDIENTAI:

50 g kakavos sviesto „Rūta“,

150 g kokosų pieno tirštimo,

120 g kokosų drožlių,

50–70 g nerafinuoto cukranendrių cukraus,

1 a. š. maltos burboninės vanilės,

350–400 g sausainių.

KAIP GAMINTI:

Vandens garų vonelėje ištirpiname kakavos sviestą ir cukrų, išjungę ugnį sukrečiame kokosų pieno tirštimą ir gerai išmaišome, kol masė taps vienalytė. Tada įmaišome smulkintas kokosų drožles ir beriame vanilę, vėl gerai išmaišome ir viską pilame ant smulkintų sausainių. Tinginio masę sukrečiame į norimą formą ir dedame į šaldytuvą, kuriame laikome bent keletą valandų. 

(Šaltinis: http://storaspomidoras.lt/du-tinginio-receptai/)