Maža dėžutė, kurioje telpa daug laimės!

Saldainių fabrikas „Rūta“, įkvėptas menininko Algio Kriščiūno asmenybės ir jo išskirtinio stiliaus tapybos darbų, sukūrė unikalią gaminių liniją, kurios dėžutes puošia išgyvenimų, slaptų žinučių ir prasmių kupini dailininko paveikslai.

 

Šviesūs ir ekspresyvūs, romantiški ir paslaptingi menininko A. Kriščiūno paveikslai randa vietą meno mylėtojų, o nuo šiol – ir šokolado gurmanų širdyse. Trys šio menininko darbai papuošė ir „Rūtos“ saldainių bei dražė rinkinius. Išskirtiniai šios linijos gaminiai suteiks galimybę pažinti jo kūrybą ir leistis į nuotaikingą, įkvepiančią bei šiek tiek paslaptingą skonių kelionę.

 

Šokolado gaminių liniją sudaro trys saldainių ir  dražė dėžutės:

Šokoladinių saldainių rinkinys SECRET GARDEN, kuriame – keturių skirtingų skonių šokoladiniai saldainiai. Paslaptingai vaizduojama lapė slepiasi mistiniame, įvairiaspalvių gėlių sode, prie kurio dera ir išraiškingi saldainių įdarai.

Džiovintos šaltyje braškės su juoduoju šokoladu OCEAN ENTERING THE HOUSE – solidaus dizaino klasika. Sodraus kolorito fone didingai vaizduojama moteris ant žirgo itin dera su klasikinio skonio juoduoju šokoladu ir saldžiarūgštėmis braškėmis.

Traškūs migdolai su baltuoju šokoladu „Žara“. DREAMS BEHIND US – tarsi švelnus pastelinis sapnas. Pieno karamelės švelnumas ir romo, konjako bei amareto vos juntamas aštrumas harmoningai dera su baltuoju šokoladu ir spalvine derme papildo svajingą meno kūrinį. Trapi, aukštyn kylanti svajonė – tarsi malonus migdolų traškumas.

 

Šiose mažose dėžutėse telpa daug laimės!