Juodojo šokolado saldainiai su marcipano ir riešutų įdaru.
– Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 55 %.
Juodojo šokolado saldainiai su marcipano ir riešutų įdaru, 1 kg
Juodojo šokolado saldainiai su marcipano ir riešutų įdaru. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 55 %.
33.00 €
Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis.
Likučiai fizinėse parduotuvėse
(daugiau nei 5 vnt.)
(mažiau nei 5 vnt.)
Sudedamosios dalys: šokoladas 52 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), marcipano ir RIEŠUTŲ įdaras 48 % (plakamoji GRIETINĖLĖ (GRIETINĖLĖ (iš PIENO), PIENO baltymai, stabilizatorius karageninas), šokoladas, marcipanas 6,7 % (MIGDOLAI (52 %), cukrus, invertuotojo cukraus sirupas, vanduo, alkoholis, stabilizatorius invertazė), gliukozės sirupas, PEKANINĖS KARIJOS (4,6 %), pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas, kvapioji medžiaga vanilinas), LAZDYNO RIEŠUTŲ įdaras 3,4 % (LAZDYNO RIEŠUTAI (50 %), cukrus, emulsiklis SOJŲ lecitinas), baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės estraktas), etilo alkoholis)). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %.
Gali būti GLITIMO, KIAUŠINIŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistingumas | 100 g |
---|---|
Energinė vertė | 2153 kJ / 515 kcal |
Riebalai | 34,4 g |
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių | 15,4 g |
Angliavandeniai | 41,4 g |
Iš kurių: cukrų | 35,8 g |
Skaidulinės medžiagos | 4,9 g |
Baltymai | 6 g |
Druska | 0,03 g |
Svoris (Bruto) | 1.07 kg |
---|
Palikti atsiliepimą
Norėdami parašyti atsiliepimą, turite prisijungti.
Atsiliepimų dar nėra.