Kaune viskas – XIV amžiaus pilis ir unikali modernizmo architektūra, jau pelniusi Europos paveldo ženklą, kultūrininkai ir sportininkai, Laisvės alėja ir upių vingiai. Būtent šie elementai tapo pagrindiniu įkvėpimu kuriant šokoladinių saldainių ir šokolado rinkinį „Kaunas“.
Rinkinyje rasite 6 skirtingų rūšių šokoladinius saldainius su šiais įdarais: mangų ir šafrano, baltojo šokolado ir džiovintų slyvų, alaus, lazdynų riešutų kremo su lazdyno riešutais, pistacijų, sūrio. Taip pat 4 skirtingų rūšių šokolado plyteles: juodojo, pieninio, Ruby ir baltojo bei apvalų baltojo šokolado gabalėlį su miesto pavadinimu.
Kuriant šokoladinių saldainių ir šokolado rinkinį „Kaunas“ buvo naudojamos perdirbamos pakuotės – saldainių dėžutės ir saldainių koreksai yra pagaminti iš popieriaus, o formelės saldainiams – iš perdirbto kakavos lukšto.
Dar vienas dėžučių išskirtinumas: jos pritaikytos silpnaregiams bei neregiams. Ant kiekvieno saldainių rinkinio dangtelio pavadinimai atspausti ir Brailio raštu.
– Išskirtinio dizaino dėžutės, skirtos Kauno miestui.
– Iš viso rinkinyje: 11 šokoladinių saldainių ir 12 gabalėlių šokolado.
– Dėžutės vidinėje pusėje rasite informaciją apie lankomiausius miesto objektus.
– Dėžutės pritaikytos silpnaregiams ir neregiams: saldainių rinkinio pavadinimas užrašytas Brailio raštu.
Šokoladinių saldainių ir šokolado rinkinys „Kaunas”, 210 g
Rinkinyje – 11 šokoladinių saldainių ir 12 gabalėlių šokolado. Dėžutės vidinėje pusėje rasite informaciją apie lankomiausius miesto objektus. Saldainių rinkinio pavadinimas užrašytas Brailio raštu.
12.90 €
Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis.
Likučiai fizinėse parduotuvėse
(daugiau nei 5 vnt.)
(mažiau nei 5 vnt.)
Sudedamosios dalys: baltasis šokoladas 25% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas 24% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), šokoladas 22% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), ruby šokoladas 8% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, emulsiklis SOJŲ lecitinas, rūgštis (citrinų rūgštis), natūrali vanilės kvapioji medžiaga), LAZDYNO RIEŠUTAI (2,4%), plakamoji GRIETINĖLĖ (GRIETINĖLĖ (iš PIENO), PIENO baltymai, stabilizatorius karageninas), cukrus, kakavos sviestas, salyklo ekstraktas 2% (RUGINIAI miltai, RUGINIS salyklas, fermentuotas ir nefermentuotas MIEŽIŲ salyklas), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), vyšnios (vyšnios (77%), alkoholis, cukrus), džiovintos slyvos (1,4%, brendis, gliukozės sirupas, mango tyrė 0,8% (mango tyrė (90%), cukrus), kakavos masė, medus, SVIESTAS, etilo alkoholis, PISTACIJOS (0,2%), SŪRIO milteliai (0,2%), drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, cinamonas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, šafranas (0,003%), kvapioji medžiaga vanilinas. SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%. Ruby šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 41,8%. Šokolado kilmė: ES ir ne ES.
Gali būti GLITIMO, KIAUŠINIŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistingumas | 100 g |
---|---|
Energinė vertė | 2203 kJ / 529 kcal |
Riebalai | 34 g |
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių | 19,4 g |
Angliavandeniai | 48,4 g |
Iš kurių: cukrų | 45 g |
Skaidulinės medžiagos | 3 g |
Baltymai | 5,1 g |
Druska | 0,2 g |
Svoris (Bruto) | 0.305 kg |
---|---|
Išmatavimai | 3.5 × 21 × 21 cm |
Palikti atsiliepimą
Norėdami parašyti atsiliepimą, turite prisijungti.
Atsiliepimų dar nėra.