Traškūs migdolai, padengti Ruby šokoladu ir juodaisiais serbentais – išraiškingas skonių derinys. Naująjį švelniai rūgštoko skonio šokoladą Ruby puikiai papildo džiovinti šaltyje juodieji serbentai, o traškantys migdolai nepaliks abejingų.
Svarbu tai, kad džiovintos šaltyje uogos pasižymi išliekančia ta pačia forma, tūriu, spalva, jose išlieka beveik visi vitaminai, išsaugomos aromatinės bei skoninės savybės, o tekstūra tampa puri ir traški.
Ruby – nauja, 4-oji šokolado rūšis. Tai ypatingas šokoladas, kuris pakeri tik jam būdingu uogų gaivumu ir saldžiu švelnumu. Unikali spalva ir žaismingos vaisinės natos gimsta natūraliai – nenaudojami jokie dažikliai ir aromatai. Šviežių uogų skonį ir spalvą suteikiančios medžiagos natūraliai randamos Ruby kakavos pupelėse. Atraskite naują skonį šokolado istorijoje!
– Traškūs migdolai.
– Ruby šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 41,8 %.
– Džiovinti šaltyje juodieji serbentai.
Atsiliepimų dar nėra.